torstai 29. lokakuuta 2015

Syysrapsodia 25.10.2015 @Ritz




Vaasan kehitysmaaseura järjesti 25-vuotisjuhlan kunniaksi Syysrapsodia -konsertin Vaasan perinteikkäässä Ritzissä, jossa esiintyi runsas joukko vaasalaisia artisteja. Ritzin suuri sali oli täynnä väkeä, yleisöä oli yli 300 henkilöä ja tunnelma oli katossa! Väliaikatarjoilusta vastasi Vaasan suomalaisen seurakunnan Bungo -piiri, joka tukee Morogoroon rakenteilla olevaa turvataloa tytöille ja naisille. 

Illassa esiintyivät afrikkalainen rumpu- ja tanssiryhmä Kpanlogo Yede, 
Klezmeriä soittava Alexei Meidzof yhtyeineen Jimi Järvinen, Petri Judin ja Veikko Siponkoski,
Sepänkylän Flikat ohjaajana Tiina Tanner,
Pedavoces johtajana Maria Timoshenko,
Vaasan musiikkiluokkien kuoro johtajinaan Juri Kadar ja Camilla Sundberg.

Väliajan jälkeen esiintyivät Gubbrockarna,
huumorimies Antti Hiipakka,
Amors Pilar,
Katariina Korkman säestäjänään Martti Tiainen,
Pohjan Miehet johtajanaan Katariina Korkman.


Alla on koottu kuvia illasta ja video Vaasan musiikkiluokkien esittämästä japanilaisesta laulusta Sakura sekä positiivista palautetta konsertista - poikkeuksetta kaikki kokivat illan kokonaisuutena onnistuneena. Tästä voimme olla iloisia ja tyytyväisiä! 









”Kuulimme tänään hyvää musiikkia Syysrapsodia 2015- hyväntekeväisyyskonsertissa, joka järjestettiin Vaasan kehitysmaiden Tansanian projektien hyväksi. Oli mieluisaa nähdä Juri Kadarin palaaminen Vaasan musiikkiluokkien kuoron johtajaksi yhdessä Anne Tienhaaran ja Camilla Sundbergin kanssa. Vuonna 2007 sain olla Jurin mukana viikon ajan luokkaretkellä Budapestissa. Se oli ikimuistettava reissu. Päivän ohjelmat alkoivat aamuseitsemältä ja kestivät ilta yhteentoista. Joka päivä juoksujalkaa kiiruhdimme aina uuteen tapahtumaan ja hauskaa oli. 
Tänään oli paljon hyviä esityksiä. Gubbrockarnas Elvis-kappaleet säväyttivät, samoin Amors Pilar-yhtyeen Suklaasydän- ja Puttin on the rich- esitykset.  Muitakin hyviä esityksiä oli tänään. Alexei Meidzofin yhtye soitti vähän vauhdikasta klezmer-musiikkia viulun, haitarin, klarinetin ja kitaran säestyksellä. 
Upeaa oli myös kuulla Kpanlogo-Yede rumpu- ja tanssiryhmää, oopperalaulaja Katariina Korkmanin Max Raabe-musiikkia sekä ennestään tuttujen Sepänkylä Flikkojen ja Pohjanmiesten kuoroesityksiä. Hieno sunnuntai-iltapäivä! ”

”Oli upea ja laadukas konsertti – ja myös vaasalaisittain tärkeä, koska tällaisia vaasalaisia esiintyjiä kokoavia konsertteja ei yleensä järjestetä. Näin paikalliset artistit saavat myös näkyvyyttä yli kielirajojen.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti