lauantai 31. lokakuuta 2015

Vaasan kehitysmaaseuran 25-vuotisjuhlaillallinen ravintola Cotton Clubilla 24.9.2015


Ravintola Cotton Clubiin kokoontui sateisena torstai-iltana yli 30 yhdistyksen aktiivista jäsentä vuosien varrelta. Saimme juhlapuhujaksi Helsingistä pitkäaikaisen kehitysyhteistyön kansainvälisen vaikuttajan Kimmo Kiljusen, joka oli paikalla jo 25 vuotta sitten, kun yhdistystä perustettiin. Ympyrä siis tavallaan sulkeutui. Kiljunen lupautui puhujaksi myös yhdistyksen 50-vuotisjuhlaan, pidetään mielessä :-) Kiitokset vielä Kimmo Kiljuselle!




Sirpa Evwaraye oli laatinut hienon näyttelytilan ravintolan sivuhuoneeseen, jossa oli myös osallistujille leikkimielinen tehtävä. Piti täydentää yhdistyksen kehitysyhteistyötä käsittelevästä sarjakuvasta sopivat sanat erilaisiin puhekupliin - variaatioita oli paljon kuten on ihmisiäkin. Tilassa oli myös koottu upeita maisemakuvia Tansaniasta.

Juhlaruoka oli maukasta ja riittoisaa. Pidettiin puheita ja muisteltiin monenlaisia tapahtumia matkan varrelta - sekä tietysti pohdittiin nykymenoa ja sitä, millä tavoin yhteistyötä Tansaniaan voidaan tulevaisuudessa järjestää.

Kaiken kaikkiaan ilta oli juhlaa - se oli arkisen aherruksen yläpuolella - näköalapaikka 25 kuluneeseen vuoteen. Kiitokset vielä kaikille osallistujille!

1 kommentti: